Gottigott till middag

Vi åt självklart enormt mycket god thaimat under vår Thailandsvistelse. Dock är det alltid trevligt att bryta av med någon annan mat, typ pizza.

I White Sand Beach fick vi snabbt en favoriträtt och det var just en pizza, Pizza Carbonara, som vi åt på en äkta italiensk restaurang (tror vi åt den tre gånger, den var sååå god!!!). Underbar fyllning toppade en fantastisk pizzabotten med de mest underbara kanter. MUMS!!! Även i Bangkok testade vi på en Pizza Carbonara. Den åt vi på hotellets restaurang. Vilken skillnad… Inte så att den inte var god, men inte alls i klass med favoriten. Den i Bangkok smakade mest som en vanlig pizza med bacon- och osttopping.

Kvällens middag blev inspirerad av favoritpizzan, nämligen pasta Carbonara. Krämig och god, toppad med äggula, riven parmesanost och grönsaker till. Fantastiskt gott!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *