VIP-visning

Ikväll ska jag och barnen till Junibacken på VIP-visning av filmen Vem är var? som har biopremiär imorgon. Filmen baseras på åtta böcker av Stina Wirsén och riktar sig mot den allra yngsta biopubliken. Tillställningen äger rum på Junibacken här i Stockholm.

Förutom film blir det fritt fram för lek och bus i Junibackens utställningar (nyheter är bland annat Gittan-utställning och figurerna från just Vem?-böckerna), vi kan åka sagotåget och både stora och små blir bjudna på en dignande pannkaksbuffé! Stina Wirsén finns på plats och signerar böcker och presenterar filmen.

Det blir lite jäktigt att hinna dit efter jobbet och det kommer att bli sent hem men det kommer bli kul och barnen ser mycket fram emot kvällen!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *