Gustaf 6 år

Idag fyller min minsta 6 år! Hipp hurra för Gustaf! Det har firats med pompa och ståt hela helgen såklart.

Igår var det släktkalas. Då bjöd vi på en riktigt god prinsesstårta (inte bara för att det var prinsessan Estelles 1-års dag utan för det är Gustafs, Mattias och Filippas favorittårta – själv föredrar jag hemgjord tårta eller gräddtårta med frukt), cupcakes till den laktosintoleranta släktingen, delikatobollar och hembakta kakor. Filippa hade bakat cupcakes och syltkakor på ”bakmatten” i skolan. Mycket fina och goda. Själv hade jag bakat riktigt goda och sega sk Gunillakakor. Dessa bara måste ni testa att baka!

Gunilla-kakor
200 gram smör
1 3/4 dl strösocker
2 msk vaniljsocker
1 1/2 msk ljus sirap
2 tsk bakpulver
5 dl vetemjöl
Blanda alla ingredienser. Forma till en rulle, skär i bitar, forma till kulor, lägg på en plåt, tryck till med en gaffel. Grädda i 175 grader i ca 10 minuter. Njut!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *