Sommarplaner?

Snart börjar det bli dags att bestämma när man ska vara ledig i sommar. Ja, de flesta företag/arbetsgivare vill att man ska bestämma sådant lååångt i förväg. Det förstår man, ev vikarier och backuper måste anställas och fixas i god tid. Det är alltid massa trixande och fixande för att ge barnen ett så långt härligt sommarlov som möjligt. Jag och Mattias har saxat våra semestrar och även tagit dagar med föräldraledigt för att få ihop det hela. Vi gillar ju att åka iväg på hösten/vintern och vill gärna spara dagar till en resa då.

Men självklart kommer vi vara lediga i sommar. Vi funderar som bäst på vad vi ska hitta på då. High Chaparall och/eller Legoland har vi varit inne på att åka till.

Jag är också sugen på att åka till Disneyland Paris. Barnen älskar Disney-figurerna och Disney-filmerna. Disneyland erbjuder både shower, parader och olika äventyrsland. Det verkar finnas något för alla. Att man sedan kan kombinera ett besök på Disneyland med ett storstadsbesök i Paris gör i alla fall inte mig ledsen. Jag älskar Paris och skulle gärna vilja åka dit igen.

Har ni gjort några sommarplaner? Kommentera gärna!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *