Enkla förhållanden

Vårt hem under våra dagar på ÖlandVi prioriterar ofta boendet när vi är på semester. Vi tar gärna in på lite lyxigare hotell med alla faciliteter man kan önska sig. Det är härlig lyx i vardagen.

Men att bo lyxigt är verkligen inget krav. Vi bor gärna under enklare förhållanden.

Barnens sovdel

Under våra dagar på Öland bodde jag, Mattias och barnen i en liten husvagn uppställd på värdparets tomt. Det fanns el men inget vatten eller toalett i husvagnen. Vi använde utedass när vi behövde gå på toa och duschar och kök i en av uthyrningslägenheterna som också fanns på tomten. Det gick hur bra som helst och var till och med lite mysigt!

Finns det hjärterum finns det stjärterum

Den enda smolken i glädjebägaren var de enerverande flugorna som surrade omkring på nätterna och tidig morgon och drev oss till vansinne!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *