Inspiration hos Craft

Mycket snyggt i höst och vinter hos Craft Sportswear

Mycket snyggt i höst och vinter hos Craft Sportswear

Igår var jag medbjuden av Linda, en stor inspiration för mig när det kommer till kunskap och inställning till träning och hälsa, på en jättetrevlig afterwork anordnat av underbara Sara, aka Träningsglädje, och Craft Sportswear. Under mer informella former passade Craft på att visa upp sin kommande höst- och vinterkollektion samt några av nästa års vår- och sommarplagg. Detta samtidigt som vi fick mingla runt, känna och klämma på kläderna, passa på att prata med representanter för Craft och andra i blogg- och träningsbranschen och sist men inte minst njuta av underbar dryck och mat.

Runningjacka till hösten

Runningjacka till hösten

Plagg med noga uttänkta och praktiska detaljer!

Plagg med noga uttänkta och praktiska detaljer!

Craft är ett av mina favoritmärken när det kommer till träningskläder. Jag gillar verkligen deras design, form och funktion. Det är ganska enkla men mycket funktionella plagg där detaljerna känns noga uttänkta och har ett klart syfte. Inget onödigt tingeltangel.

Det är mycket grått och svart men självklart finns det även färgklickar att välja bland!

Det är mycket grått och svart men självklart finns det även färgklickar att välja bland!

Det är mycket grått och svart som gäller till hösten. Dock med inslag av print för att liva upp det hela. Men självklart kommer det färgklickar, denna säsong i bland annat lila och orange. Självklart lever blått kvar för killar och rosa för tjejer. Det blir tydligen ramaskrik bland köparna om dessa tas bort.

Klä dig rätt inifrån och ut

Klä dig rätt inifrån och ut

Craft relanserar nu också funktionsunderkläderna. Vi har blivit duktiga på att klä på oss lager 1 till 3 i bra material, men när det kommer till underkläder verkar vi inte riktigt ha tagit steget ännu. Men nu till hösten hjälper Craft oss på traven!

Base Layer by Craft

Base Layer by Craft

Förra årets designade underställa signerat Anja Pärson.

Förra årets designade underställa signerat Anja Pärson.

I år står Charlotte Kalla för designen av snyggaste understället!

I år står Charlotte Kalla för designen av snyggaste understället!

Underställ by Kalla - inte bara snyggt utan även funktionellt!

Underställ by Kalla – inte bara snyggt utan även funktionellt!

Underställen från Craft har alltid haft en stor plats i mitt hjärta. Jag har i princip bara använt Craft-underställ de senaste åren. Bra prislapp, funktionella och hållbara plagg och på senare tiden även riktigt snygga! Det har satsats rejält på färg och design även för dessa kläder. Förra året gjorde Craft ett designsamarbete med Anja Pärson och hennes fru Filippa. Tillsammans skapade de ett riktigt snyggt och bra ullunderställ. Det blev en stor försäljningssuccé. I år upprepar de designsamarbetet men denna gång med Charlotte Kalla. Mönstret består av varghuvuden som formar en snöstjärna. Vargen symboliserar hur Charlotte känner sig när hon åker skidor (som en jagande varg). Riktigt, riktigt snyggt underställ och som skapade hög vill-ha-känsla hos mig.

Hälsomat från Blueberry

Hälsomat från Blueberry

Underbara grillade fruktspett.

Underbara kokosrullade fruktspett.

Dryck, färsk frukt, dadlar och nötter - kan det bli bättre?!

Dryck, färsk frukt, dadlar och nötter – kan det bli bättre?!

Det serverades som sagt underbara godsaker som olika wraps och juice från Blueberry, dryck från Svensk Kombucha, bubbel, öl, underbara fruktspett, färska jordgubbar, ananas och hallon, dadlar och nötter från Persgården (kombon kombucha och dadlar var en riktigt fantastisk smakupplevelse – har ni testat?). En riktigt trevlig Afterwork i mycket trevligt sällskap!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Sara skriver:

    SÅ kul att se dig igen!!!! tack för att du kom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *