Härligt flyt

Jag vet inte vad som gjorde skillnaden, men imorse ställde jag klockan på strax efter 5 för att hinna med att gå ut och springa innan jobbet kallar. Jag la mig strax efter 23 igår så pigg var jag inte när jag vaknade. Jag tog en halv koffeintablett och gav mig ut. Men vilket härligt flyt jag hade i löpningen idag. Jag bara susade fram i 50 minuter. Kanske var det koffeintabletten, eller var det att jag var ordentligt mätt efter underbart och mättande kvällsfika igår (min nya favorit ugnsbakat äpple med kanel, russin, lättkesella och vaniljkesella plus en underbart god men inte lika nyttig delicatoboll), eller var det yogan igår morse, var det vädret som visade sig från sin bästa sida med perfekt temperatur för en löptur och solsken, eller en kombination av allt detta.

Efter löpningen fyllde på med en proteinbar från Maxim speciellt framtagen för kvinnor. Idag testade jag smaken Chocolate & caramel flavour. Den var jättegod och perfekt att ta direkt efter träning. Självklart har jag sen fyllt på med frukost. Idag blev det fil med linfrö, apelsin, hallon och blåbär. Om ett tag blir det även en morgonsmörgås. Redo för att möta dagen med ett leende på läpparna!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. augusti 30, 2010

    […] nya favorit att ta direkt efter träning är de proteinbars från Maxim jag skrev om i fredags. Jag har även några energibars speciellt utformade för kvinnor som ska […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *