Stekt fisk med wokade grönsaker

Fisk till middag igen – check, ”två gånger i veckan-kvoten” uppfylld denna vecka. Idag blev det sesamfröpanerad (både vita och svarta sesamfrön) pangasiusfilé med wokade grönsaker till oss vuxna och potatis till barnen. Tillbehör blev remouladsås och gröna ärtor. De wokade grönsakerna bestod av finstrimlad vitkål, morötter, purjolök, squash och vitlök och över dessa duttade jag 1 tsk sesamolja och 1 msk fisksås.

Remouladsås

2 msk majonäs
2 dl creme fraiche (lätt)
4 msk hackad inlagd gurka
1 msk senap
salt och peppar

Rör ihop såsen och smaksätt försiktigt med salt och peppar. Låt såsen mogna någon timme innan den serveras.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *