Härligt häng på tomten

Vilket underbart väder vi har haft i helgen. Sol och varmt – man passar på ett njuta så länge det varar. Vi har tagit det ganska lugnt. Vi har målat fasaden vid altanen, varit på 18-års kalas, anordnat Filippas kompiskalas, skjutsat barnen till olika träningar, shoppat och i övrigt bara hängt hemma.

Att hänga hemma är verkligen inte tråkigt. Dels har barnen kompisar i närheten som de leker med, dels finns det mycket skoj att göra på vår egen tomt. Ligga i hängmattan eller Baden Baden och läsa en god bok, ta ett dopp i utomhusspat, hoppa studsmatta eller spela fotboll. Vi har också gungor, rutschkana och diverse andra leksaker ute på tomten. Bara att vara ute och njuta med andra ord!

Läsa en god bok

Ta ett dopp i badetHoppa studsmattaSpela fotboll

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.