Tripp till Nordjylland

Gustaf

Tidigt imorgon bitti åker jag och Gustaf på en liten minisemester till Danmark. Närmare bestämt ska vi till Aalborg på Nordjylland. Vi reser som sagt tidigt onsdag morgon och kommer hem fredag eftermiddag. Det blir en kort men intensiv och händelserik resa.

Vi ska bland annat besöka Aalborg Zoo, Fårup Sommerland, Action House, mm. Vi kommer bo på den fantastiska semesteranläggningen Skallerup Seaside Resort där dom har allt från ett stort äventyrsbad, lekland, gym, spa, olika sporter till bowling och restauranger.

Vi åker med härliga Jenny och hennes son Elias samt goa Fnulan och hennes dotter Mira. Vilket äventyr!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. Fröken M skriver:

    Gud va härligt !! ha en fantastisk resa !! Jag är inte det minsta ”avis” 😉
    Kram

  2. Lina skriver:

    Ha så roligt. Ni kommer få så kul, kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.