Ett efterlängtat släpp

Jag kollar mycket på amerikanska serier. Några av mina favoriter är Grey’s anatomy, Homeland, Arrow, Revenge, Game of thrones, Mad men, Sons of anarchy, House, Glee, mfl. Det finns massor av serier jag kan räkna upp och jag har många favoriter. Jag har dessutom precis kollat på första avsnittet av den brittiska serien Downton Abbey och den verkar lovande!

En serie jag har hört mycket positivt om men inte sett är Boss. Det är en Golden Globe-belönad amerikansk serie där första säsongen släpps på dvd av distributören Noble Entertainment den 9 januari. Dess genre är crime och drama.

Boss handlar om borgmästaren Tom Kane. Han är Chicagos kung – eller i alla fall borgmästare – och han regerar med en järnhand. Bedrägeri, skandaler och svek är vardagsmat i Kanes Chicago men så länge han får jobbet gjort tittar befolkningen åt andra hållet. Men Kane döljer en hemlighet, en hjärnsjukdom som håller på att ta allt ifrån honom. Nu måste Tom Kane slåss på alla fronter då han inte längre kan lita på vare sig sitt minne, sin närmaste personal eller ens sig själv.

Boxen har spellängd på 450 minuter så jag har härliga filmkvällar att se fram emot den närmaste tiden!

Andra aktuella intressanta dvd-släpp från Noble Entertainment är även Hit & Run – en actionkomedi fylld av vilda biljakter, romantik och humor samt The Factory – en thriller om en jakt på en grym seriemördare.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. dianasdrömmar skriver:

  Tack för tipset kram Diana

 2. lisa skriver:

  jag vill också få filmer hemskickade av noble 🙁

 3. admin skriver:

  Hej Lisa,
  Det förstår jag! Dock får jag inte alla hemskickade gratis, de går att beställa på nätet.
  Hälsningar,
  Jessica

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *