Restips

Vid det här laget är vi nog många som har börjat planera för sommarsemestern eller så har alla planer redan spikats. Sommaren och semestern står ju inför dörren.

Själva planerar vi att resa iväg i höst/vinter som vanligt. Nu på sommaren kommer vi, också som vanligt, att åka på en liten Sverige-semester. Vi håller en hel del öppet då flera av de aktiviteter vi vill göra är väderberoende och Sverige är ju inte direkt det mest solsäkra landet man kan tänka sig. Det vi vet är att vi ska till Öland, Eskilstuna zoo och Östersund. Exakt när och var och hur är inte bestämt.

Egypten

I november kommer vi åka tillbaka till Egypten. Resan bokade vi i morse. Två veckor ska vi vara borta och vi bor på samma hotell som sist. Men visst vore det härligt att åka utomlands även i sommar.

Bulgarien

Ett tips är att åka till Bulgarien. Jag har inte varit där själv men har hört mycket gott. Fler och fler researrangörer ordnar resor dit om man inte vill åka på egen hand.

Bulgarien är inte bara Sunny Beach utan har många andra vackra ställen man kan besöka. Landet har vacker natur, sevärdheter, stränder, kultur (känt för sitt ikonmåleri), god mat och vin, bra klimat, låg prisnivå – precis det man vill ha ut av en semesterresa.

Bulgarien erbjuder ett brett urval av boendemöjligheter med alltifrån 5-stjärniga hotell, egna hus och lägenheter, avskilda campingplatser till SPA-anläggningar. Bara att välja det som passar ens intressen och plånbok. Öser regnet ner i Sverige i sommar är det inte omöjligt att vi tar en sista-minuten-resa dit!

På onsdag åker jag och Gustaf med ett par andra bloggare och Visit Denmark till Danmark. Det ska bli riktigt kul! Häng med på bloggen så får ni se!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *