Hemgjorda hamburgare rockar

Ikväll grillade vi hemgjorda hamburgare till middag. Det är grymt gott och enkelt att svänga ihop. Slår köpeburgare med hästlängder! Till har man alla de tillbehör man älskar. Vi hade Max Friscobröd, skivad rödlök, sallad, tomat, guacamole, ost, salsa, ketchup, bearnaisesås, senap, inlagd gurka. Hur gott som helst! Längtar redan till nästa gång vi ska göra egna hamburgare.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. JoHo skriver:

    Åh, vi äter OCKSÅ hemgjorda hamburgare (eller kycklingburgare, eller laxburgare) ganska ofta. Och det är ju Friscobrödet som gör hela burgaren tycker jag! Jättegott 🙂

    Din burgare ser smarrig… men SVÅRÄTEN ut :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *