Glutenfritt pajskal på quinoa och rismjöl

Glutenfritt pajskal på quinoa och rismjöl

Glutenfritt pajskal på quinoa och rismjöl

Idag blev det en favorit i repris. En riktigt god och nyttig ost- och skinkpaj! Ett glutenfritt pajskal på quinoa och rismjöl (med samma justeringar som sist) enligt recept från Vegorätt, fettsnål kassler, smakrik ost med fetthalt på 10%, edamamebönor och äggstanning gjort på lättmjölk (och ägg). Magiskt god! Ett måste för alla pajälskare!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Nellie skriver:

    Hej! Tack för recept på glutenfritt pajskal. Jag blev sugen på att göra paj nu, men det får vänta tills imorgon i alla fall. /Nellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *