Hiss för den osötade drycken

Nu har jag haft möjlighet att pröva ett par av nyheterna från Alpro. De jag har testat är de osötade varianterna av Mandeldrycken och Sojadrycken. Båda har jag testat dels som de är (druckit som ren dryck), dels till min frukostgröt.

Båda har samma goda smak som de sötade originalen men är som sig bör inte lika söta. Jag tycker inte att någon av dryckerna förlorar något med den mindre söta smaken – tvärtom. Till frukost vill jag inte äta något alltför sött. I fortsättningen kommer jag antagligen välja de osötade varianterna. Med samma goda smak men nyttigare känns valet självklart!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *