Cirkusbesök

I oktober förra året vann min son och hans förskoleavdelning en tävling där första priset som skulle gå till den mest kreativa och lekfulla tårtan gav förskolan en vinst på 7500 kronor. Barnen valde att satsa pengarna på ett cirkustema som de arbetat med hela den här terminen. De har träffat riktiga cirkuspedagoger, fått testa olika cirkuskonster (tex gå på lina), de har satt upp egen cirkusföreställning, etc etc. Gustaf har varit helt lyrisk. I helgen skulle Cirkus Maximum ha föreställning i förorten där vi bor och självklart tog vi då med hela familjen på ett cirkusbesök!

Barnen laddade upp med hamburgare och tillbehör på Sibylla innan föreställningen. Sen brakade det loss!

Det var akrobater, clowner och djur (elefanter, hästar, hundar, sjölejon och kameler), sockervadd och godis. Akrobaterna var mest fascinerande. Vilken styrka, vilken kroppskontroll, vilka häpnandsväckande konster! Vi var grymt imponerande! I år var föreställningen bättre än på länge. Hela familjen var toknöjd!

Barnen började ju med hamburgare innan föreställningen. Jag och Mattias valde att avsluta kvällen med hämtpizza och öl framför tvn. En härlig avslutning på en härlig dag!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *