Skolavslutning 2015

Skolavslutning 2015, Filippa

Skolavslutning 2015, Filippa

Skolavslutning 2015, Gustaf

Skolavslutning 2015, Gustaf

Idag var det dagen med stort D för barnen. Den efterlängtade skolavslutningen var här med sommarlovet väntande runt knuten. Nu väntar härliga veckor med fritids/klubben, sommarlov/semester och självklart även träningsläger av olika slag. Vad gäller barnens träning så kommer Gustaf nästa vecka ha en veckas fotbollscamp. Filippa har sommarsimträning 2-4 timmar varje dag de närmaste två veckorna och två veckor i höst, och nästa vecka har hon även valt att gå på dans en timme varje kväll. De har fullt upp alltså, men det är något de själva valt och inget vi tvingat på dom.

Filippa i publiken

Filippa i publiken

Gustaf i publiken

Gustaf i publiken

Men idag var det alltså skolavslutning. Skönsång på skolgården följt av kortare avslutning och massa gott fika i klassrummen! En otroligt vacker och mysig förmiddag!

Familjebild!

Familjebild!

Jag och barnen!

Jag och barnen!

Barnen!

Barnen!

Jag och Mattias!

Jag och Mattias!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *