Loppi Blogbag 1-åringen

Jag har vid ett par tillfällen tidigare blivit utvald till att testa Loppi Blogbags från loppi.se, lådor fulla med trevligheter från olika leverantörer. Tredje upplagan av blogbagen heter 1-åringen och den har precis landat hemma hos mig. Visserligen är mina barn 6 och 9 år men de flesta av produkterna passade även deras smak och tycke.

Loppi Blogbag 1-åringen innehåller ett Lego Duplo-set. Lego Duplo, som rekommenderas från 1,5 år, är den perfekta leksaken för ditt barn. Vi har mängder med Duplo hemma och barnens kreativitet kommer verkligen fram. De bygger och skapar helt fantastiska kreationer, helt från sin egen fantasi. Duplo är den perfekta inkörsporten till Lego som våra barn just nu leker med hur mycket som helst. Favoritleksaken!

Bagen innehöll även en Pixibok från Bonnier Carlsen. Pixiböckerna har varit ständiga följeslagare i mina barns liv och jag köper fortfarande en Pixibok till dom då och då. En lagom lång bok i praktiskt format. Finns för alla möjliga åldrar. Passar perfekt i en hemgjord julkalender, i ett påskägg eller som en liten gåva för uppmuntran till läsning i vardagen. Den boken jag fick nu lär barnen känna igen siffror och räkna från 1 till 10.

Godsaker det gillar kidsen. Här fick vi testa Coop ekologiska och glutenfria majskrokar, Coop  ekologiska Fruktdryck utan tillsatt socker med smaken äpple/päron och Coop  Kramis äpple/banan/mango som är en återförslutningsbar smoothie av ekologisk frukt utan tillsatt socker. Majskrokarna är perfekt för den lilla barnhanden och brukar vara mycket uppskattade. Kn sysselsätta barnen länge! Även mina större barn gillar dessa och jag tycker de är det perfekta, lite nyttigare alternativet till ostbågar och andra tillbehör vid det traditionella fredagsmyset.

Fruktdrycken gick ner utan problem. Smakar precis som en vanlig Festis. Smoothies i kramvänlig förpackning är en perfekt efterrätt till de små barnen. Ratades av de större…

Folksams barnkit innehållande bland annat plåster för olika tillfällen, brännskadegel, torkare och solskyddskräm är en förälders dröm! Den perfekta följeslagaren i barnvagnen, vid utflykter och på resor. Passar ALLA åldrar!

Sist men inte minst, KidsZoo från Acrilex. En serie vitaminer, minerlaer och fiskolja för barn från ett år. Vitaminerna ser helt enkelt ut som och smakar som godis. Jag har testat själv och ja, de smakar sött och gott. Läser man innehållsförteckningen ser man att socker kommer som första ingrediens så det är väl inte så konstigt att de smakar godis då. Men varför inte, perfekt sätt att få i lite kinkigare barn de vitaminer de behöver.

Stort tack loppi.se för denna blogbag! Ser redan fram emot nästa!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.