Vinnare av Skylander Giants Wrecking Ball

Tävlingen om att vinna Skylander Giants-figuren Wrecking Ball är nu avslutad. Nu har jag utsett två lyckliga vinnare. Vinnarna är Simon och Emma Söderberg som vill vinna Wrecking Ball ”för att vi tycker att han är bra, liten och söt och den ser busig ut”, samt Emma-Lou Skulle som ”väldigt gärna vinna denna spelgubbe till mina söner som delar på konsolen. De tycker mycket om Skylanders Giants båda två. Även en mycket bra gåva till mig som förälder, som får ”avlastning” (läs: barnvakt) när jag lagar mat, tvättar eller städar ”. GRATTIS till er – vinnarna är kontaktade via mail.

För er som inte hade turen att vinna denna gång, ni glömmer väl inte tävlingen där ni kan vinna en filmkväll i tv-soffan med filmvouchers från SF Anytime. Tävlingen pågår till och med söndag 21 april 20:00.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *