Hur kunde jag vänta så länge?!

Idag (liksom många andra dagar) efter lunch var jag extremt godissugen. Jag ville inte ha mitt ”standardgodis” som oftast är Karl Fazer Blå, Daim, Hallonlakritsskallar, osv. Nej, kexchoklad var jag sugen på. En klassisk Cloetta kexchoklad fanns inte i min omedelbara närhet och inte orkade jag gå ut, men i ryggsäcken hittade jag en Nutri-Nick kexbar, med smak av vanilj och choklad, sötad med stevia. Den har hög andel protein och bara tre gram socker. Den högg jag in på.

Hur tusan har jag kunnat haft en sån här godbit i väskan under så lång tid?! Den var riktigt, riktigt god! Frasiga, tunna kexlager varvad med välsmakande choklad med ton av vanilj. Att kexbaren dessutom är nyttigare än vanligt godis gör verkligen inte saken sämre. På bara några sekunder försvann den ner i min mage. Nu vill jag bara ha mer!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *