Smaksatta popcorn från OLW

Popcorn är ett av mina favoritsnacks. Okej, okej – chips och ostbågar i olika former är också med på topplistan. Men åter till popcornen. Hur gott är det inte med nypoppade popcorn? Gärna generöst kryddade med salt och popcornkrydda. Jag föredrar att poppa i kastrull med olja, men vill man ha det nyttigare poppar man helt utan fett eller använder färdiga mikropopcorn-påsar. Det finns faktiskt ytterligare alternativ. Färdigpoppade popcorn i påse. Perfekt när man är på tex bio och utflykt men faktiskt självklart lika bra hemma i tv-soffan! Nu kommer smaksatta popcorn från OLW.

Smaksatta popcorn från OLW

Smaksatta popcorn från OLW

Popcorn från OLW har tidigare funnits i smaken original, dvs lätt saltade. Nu kommer det tre nya smaker – Havssalt, Sourcream & Onion samt Cream Cheese. Dessutom lanseras Sveriges första ekologiska färdigpoppade popcorn. Jag har fått hem smaken sourcream & onion och de ekologiska med havssalt.

Fräscha, goda popcorn!

Fräscha, goda popcorn!

Jag måste säga att jag blev förvånad över dessa popcorns fräschör. De är verkligen fluffiga och med den krisp som utmärker nypoppade popcorn. Inte alls sega och gamla som de annars lätt blir när man själv förvarar överblivna popcorn. Sourcream & Onion-smaken var riktigt god och mängden krydda perfekt! Min och barnens favorit. De ekologiska hade samma fräschör och smakade precis som förväntat, dvs lite lagom salt sådär. Kul att det äntligen satsas på ekologiska snacks! Det är en utveckling som verkligen välkomnas.

Popcorn är inte bara gott utan även riktigt nyttigt. De innehåller antioxidanter, fullkorn och fibrer men inte så många kalorier. Du kan alltså njuta med extra gott samvete.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *