Ingen lust att vara inne!!!

Igår eftermiddag kom äntligen solen och värmen till oss! Idag är det sol och över 20 grader ute. Härligt!!! Ingen har lust att vara inne utan det är utelekar som gäller. Sådana här dagar vill man inte heller stå i köket. Därför passar det perfekt med en ihopslängd kycklingsallad. Man tar bara det man själv gillar och resultatet kan inte bli annat än gott! Vi grillade kycklinglårfiléer, den bästa biten på kycklingen tycker jag. Saftig och god. I salladen till oss vuxna blev det bland annat färsk broccoli, bönor, vårlök, rädisor, ruccola, mango, ägg, gurka, tomat, majs, avokado och kyckling såklart. Barnen fick pasta, gurka, tomat, avokado, majs och mango. Mango raja och vitlöksbröd till sätter pricken över i!

Vi gjorde denna sallad till lunch både fredag och lördag.

Idag lördag var det dessutom premiär att sitta ute på altanen och äta. Det är en underbar känsla och en av höjdpunkterna med att ha hus!


Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *