Julgran 2013

Till jul måste man ju ha en äkta julgran! Finns inget som slår doften och känslan av en nyhuggen gran klädd i den finaste skrud. Men vad gör man om man år efter år åker bort över jul och ofta även över nyår? Jo, då måste man tyvärr sänka ambitionsnivån och investera i en plastgran. För gran ska man ju ha. Var ska man annars göra av barnens alla julpyssel?!

Idag satte vi upp vår gran som då mycket riktigt är en plastgran. Jag satte dit belysningen och glittret. Sedan fick barnen fria händer. Det sattes upp allt från mina finaste handgjorda, dyra glaskulor till hemgjorda smällkarameller, Skylanderskulor, toalettrullehundar, sprayade kottar till halloweenspöken och fotbollsmedaljer. Kanske inte min typ av gran men är barnen nöjda är jag nöjd. Mysigt är det i alla fall!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *