Julpyssel

Så här i adventstider luktar det starkt av pepparkakskryddor, saffran och glögg. Många är vi som samlas hela familjen och julpysslar, bakar adventsgott och myser ihop. En del bakar säkert pepparkakshus. Det ska vi göra i år igen.

Är du också en av dom som bakar pepparkakshus? Passa då på att försöka vinna ett årsbosparande hos HSB. Kolla in www.hsb.se/pepparkakshusbyggartavling. Baka ditt drömhus, skriv några meningar om dina tankar kring huset och maila bild och text till HSB, hsbbospar@hsb.se, senast 18/12 så är du med och tävlar.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *