Keep it simple

Vem orkar laga mat såna här underbara sommarkvällar?! Här i Stockholm skiner solen från en klarblå himmel och det är trots att klockan är efter 18 över 20 grader i skuggan!!! Ryggläge i hängmattan är vad som hägrar!

Kvällens middag blev därför en snabblagad sådan. Det blev supergoda kryddstarka korvar (chorizo från Sorunda samt grillkorv gjord av rapsgris som medföljde köttlådan jag vann för ett tag sedan, båda sorterna med en kötthalt på 85%) med mosad färskpotatis i hembakta tunnbröd och goda tillbehör som sallad, gurka, tomat, röd lök, rostad lök, ketchup, senap, bea och grillsås. Ett glas cola till. Snabbt, enkelt och GOTT!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Fröken M skriver:

    Det ”enkla” är oftast det godaste !!
    Grillad korv är en ny favorit här hemma – hur tusan har jag kunnat dissa det i alla år ?
    Tack för din omtanke – det värmer..
    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.