Varför inte en till

Igår till middag blev det en mycket god favorit i repris. När vi ändå är igång kör vi ytterligare en favorit i repris. Det är kanske så mitt liv är just nu – det är Same shit, different day. Inte mycket spännande som händer utan det är i princip samma saker, vecka ut och vecka in. Man har mycket sig själv att skylla. Det är till stor del upp till individen att ta initiativ och göra saker.

Faktum är att jag egentligen var bjuden på förhandsvisning av Tillbaka till Bromma idag, men av olika anledningar kunde jag inte gå. Det hade annars satt lite krydda på vardagen. Sånt är livet!

Kassler Africana med många populära tillbehör

Kvällens middag blev i alla fall en Kassler africana. En helt underbart god men ändå enkel rätt som passar utmärkt både till vardags och till fest. Det är kassler i smakrik sås och till detta goda tillbehör som mandarinskivor, rostade nötter, extra kokos, extra mango chutney, ris och grönsaker. Det här måste ni testa. Den är helt sagolikt god!

Kassler, ris, sås, kål, mandarinklyftor, kokos, jordnötter, ris och grönsaker

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *