God och smakrik paella

Middagslåda från Panini - SaffranspaellaFörra veckan testade vi konceptet middagslåda från Panini Internazionale. Vi testade då deras Bibimbap och maten fick verkligen högsta betyg av oss! Med tanke på vilken succé det var ville vi testa ytterligare en låda som jag nu självklart fick betala för. Valet denna gång föll på en Saffranspaella på blåmusslor, chorizo och höna. Paella är en spansk klassiker och denna variant var med ångkokta musslor, svensk fågel, chorizo, rostad paprika, semitorkade cocktailtomater och kycklingbuljong. Riset var ett italienskt avorioris.

Ner med maten i kastrullKoka uppMaten kom i praktiska plastlådor nästan helt färdiglagad. Det som var kvar att göra var att koka upp och avsluta paellan med sista buljongen samt röra ner grönsaker, höna, chorizo och musslor, hacka persilja, riva citronskal och smaksätta med salt, peppar och citronsaft. Det hela tog mindre än 15 minuter. Otroligt smidigt!

Färdigt att servera!Råvarorna var mycket fina och den färdiga maten blev vacker och färggrann. Maten fick perfekt konsistens och smakade riktigt bra, även om den inte riktigt nådde upp till samma nivå som bibimbap. Lite snålt med musslor var det också – fanns bara fyra stycken i en låda för 3 portioner. Men betyget blev mer än godkänt ändå!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *