Handla på nätet

Handlar ni mycket via Internet? Vi gör det mer och mer. Det är smidigt och bekvämt. Vi köper allt från böcker till kläder (främst barnkläder) och det har bara fungerat bra. Mat köper vi ibland också på nätet. Vi har testat Ekolådan, Linas matkasse och nu ska vi testa Middagsfrids 3-dagars kasse. Proteinpulver, kosttillskott och en del av våra bars köper vi också från olika sajter på nätet, bla MM Sports. Som sagt, vi köper, beställer och sköter flera av våra affärer via Internet.

Receptfria läkemedel kan man numera också köpa via nätet och inom en snar framtid även receptbelagda läkemedel. När jag var på nummerlappsutdelningen för Tjejmilen upptäckte jag sidan Familjeapoteket.se. Där finns flera av de apoteksprodukter jag brukar köpa. De har även en avdelning för träning och avdelning för vitaminer och naturläkemedel som verkar intressanta. Jag ska få hem och testa ett träningsband medium, Havital Sport, Liposinol och massageliniment. Det ska bli intressant!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *