Joe Labero på Hamburger Börs

Huga vad trött jag är… Sov knappt 5 timmar i natt. Men gårdagen var trevlig så det kanske det var värt?!

Morgonen inleddes tidigt med 40 minuter lättare  jogg. Sen lämna barn på dagis och skola (här fick jag hjälp av kära maken Mattias som skulle jobba hemifrån på morgonen då vi skulle ha avlopsspolning i kök och badrum). Iväg till en intensiv sista kursdag fylld, som vanligt på kurs, med mycket frukost, fika, stor och god lunch, fika igen och frukt- och godisätande. In till stan för att försöka hitta en klänning till bröllopet jag ska på nästa vecka. Kan den här duga? Från Filippa K och kostar 1300 kr.

Sen mötte jag äntligen upp Mattias för kvällens begivenheter. Vi började med att ta en öl och nachochips på uteserveringen på TGI Fridays i Kungsträdgården. Hur mysigt som helst. Gå ut borde man göra oftare!

Sen gick vi vidare till Hamburger Börs för att avnjuta middag och show med Joe Labero. Om Hamburger Börs matplatser och matservering finns inte mycket positivt att säga. Jag är mycket besviken. Servicen var under omständigheterna utomordentlig, men jag tycker fruktansvärt synd om servitörerna och servitriserna. De hade klämt in hur många bord och människor som helst och alla ska äta mat. Det tog evigheter innan man fick sin beställda dryck. De serverade inget bröd att knapra på i väntan på maten. Väldigt konstigt med tanke på restaurangens höga prisnivå.

Vi beställde in Hamburger Börs klassiska tournedos. Till det potatisgratäng. Maten dröjde länge. Min skulle vara rare men var allt annat än rare. Orkade inte klaga. Potatisgratängen var kall. Klagade en gång men fick in en lika kall. Själva köttet var inte så varmt det heller. Köttet smakade i alla fall bra.

Till efterrätt valde vi Banana Split. Vilken stor besvikelse. För 145 kr fick man två pyttesmå glasskulor, lite banan, en halv jordgubbe, lite krossad maräng och minimalt med mandelspån och chokladsås. Den var inte ens god.

Showen i sig var helt okej. Det jag vill klaga på är starttiden. Den började inte förrens 21.30 och man skulle sitta vid sitt bord redan mellan 18:30-19:00. Showen slutade 23. Labero bjöd på högt och lågt. Han blandade helt fantastiska stora nummer med små, tråkigare spelkortsnummer. Totalt sett gav det ett godkänt betyg!

Sammanfattningsvis hade vi en trevlig kväll på tu man hand och det är alltid kul att gå ut och göra något vuxet tillsammans.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Träningsglädje skriver:

    supersöt klänning! älskar enkelheten – verkligen vacker!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *