Krogmat på Stråket

Krogmat på Stråket

Krogmat på Stråket

Sol, trevligt sällskap och mysig utsikt!

Sol, trevligt sällskap och mysig utsikt!

Även i år blev det vid vårt Östersundsbesök ett par luncher med krogmat på Stråket. De flesta restauranger kör någon typ av buffé. Enkelt och smidig, framför allt om man är många och har olika önskemål, men inte särskilt spännande. Frågar du mig är maten på de flesta ställen dyr och totalt oprisvärd. Första besöket valde vi en restaurang där de serverade Kreolsk gryta med ris, kyckling och rostad potatis samt salladsbuffé. Vid andra besöket åt vi en grill- och pizzabuffé som verkligen inte var värd sitt dyra pris, men jag var vrålhungrig och åt den slafsiga mat som serverades.

En slafsig buffé till tonerna av trevlig musik!

En slafsig buffé till tonerna av trevlig musik!

Ständut Blakk

Ständut Blakk

Maten är inte heller alltid det viktigaste utan nummer ett är det sociala – sitta tillsammans, prata och umgås. Eller som vid det andra stråketbesöket, lyssna på trevlig musik framfört av Ständut Blakk.

Pokémonjakt i Badhusparken.

Pokémonjakt i Badhusparken.

Östersund - en vacker sommarstad!

Östersund – en vacker sommarstad!

Stråket är enligt mig ett överskattat fenomen men ett trevligt sätt att umgås över en bit mat och dryck.

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *