Kycklingnyheter för en lyckad vardag

Kycklingnyheter för en lyckad vardag

Kycklingnyheter för en lyckad vardag

Vi är många som älskar kyckling. Nyttigt, gott och kan varieras i det oändliga! Det behöver inte ta lång tid att laga kyckling heller. Många har dock problem att få ihop det berömda livspusslet. Vi är ständigt på språng och ska hinna umgås, mysa med familjen, göra karriär, träna, läsa, jobba, skjutsa, hämta och lämna. Mycket ska eller vill man hinna med. Många har ambitionen att äta hälsosamt men när beslutet om kvällens middag ska tas under tidspress och trötthet händer det ofta att man väljer mindre hälsosamma alternativ. För att underlätta vår vardag lanserar därför Kronfågel kycklingnyheter för en lyckad vardag.

Minutkyckling - Classic, Minutkyckling - Ceasar samt Minutkyckling - BBQ

Minutkyckling – Classic, Minutkyckling – Ceasar samt Minutkyckling – BBQ

Det sk Minutfamiljen utökas med Minutkyckling – Classic, Minutkyckling – Ceasar samt Minutkyckling – BBQ. Samtliga är kryddade, stekta och skurna. De är alltså ätklara och redo att läggas direkt i exempelvis en sallad, pasta eller soppa.

Ett gott och nyttigt kycklingbacon

Ett gott och nyttigt kycklingbacon

Jag älskar smaken av bacon. Salt, krispigt och lite rökig smak. Traditionellt bacon gjort på griskött har dock en fetthalt på ca 27% och är därmed något man kanske inte väljer att äta varje dag. Men nu kommer Kronfågel med ett hälsosammare alternativ. Ett kycklingbacon. Det är nyckelhålsmärkt och har en fetthalt på ca 7%. Baconet är varmrökt över alpspån, är smakrikt och har bra sälta. Passar perfekt till frukosten, brunchen, i en sallad eller pastarätt eller i köttgrytan.

Familjens nya favorit - Kycklingpinnen

Familjens nya favorit – Kycklingpinnen

Sist men inte minst vill jag presentera familjens nya favorit – Kycklingpinnen. Fiskpinnar har länge varit en favorit inte bara hemma hos mig utan hos många svenska barnfamiljer. Men nu kommer Kronfågel med kycklingens motsvarighet. Kycklingpinnar Original är helt enkelt panerad kycklingfilé. Pinnarna steks frysta i panna och är klara på bara 10 minuter. Med goda tillbehör som mos eller nudlar och grönsaker och självklart en god kall eller varm sås får man snabbt en populär maträtt på bordet som gör både vuxna och barn glada.

Samtliga produkter är gjorda på svensk gårdskyckling.

Jag ser mycket fram emot att få njuta av dessa läckerheter som i alla fall kommer att underlätta min vardag!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Fröken M skriver:

    Perfekt ju ! Jag älskar kombinationen ”mat som nästan lagar sig själv” och kyckling !!
    Enkelhet i vardagen är oslagbart – speciellt när det nästan ALLTID är jag som sköter matlagningen hemma hos oss 🙂
    Kram på dig finis !!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *