Årets friskaste hudvårdsserie

Är det något jag lägger extra pengar på så är det kvalitet. Det kan vara i olika sammanhang som matvaror, restauranger, kläder, hudvård och smink för att nämna några exempel. Vad gäller hudvård är det en investering i mig själv, i min kropp och hy. Jag har inget emot att åldras men vill helst inte se ut som en gammal gumma i förtid om det finns produkter anpassade för att förhindra detta. Lumene är ett av de märken jag använder. Lumene Bright Now Vitamin C-serien använder jag dagligdags. Denna kallas årets friskaste hudvårdsserie då det innehåller hjortron-extrakt och inkapslat C-vitamin som ger näring och lyster till huden.

Årets friskaste hudvårdsserie

Årets friskaste hudvårdsserie

Denna hudvårdsserie utökas nu med tre helt nya produkter: Hyaluronic Essence som är näringspäckade droppar som ska förbättra hudens fuktbalans, Sleeeping Cream som är en nattkräm som ska hjälpa huden att återhämta sig och återställa sin naturliga balans medan man sover och 360 Eye Treatment som är en komplett ögonkräm som ska återge den känsliga huden runt ögat sin smidighet och lyster.

Jag har testat dessa nu under någon vecka. Lättapplicerade produkter som känns jättesköna mot huden. De har dessutom en jättefräsch fruktig doft. Jag har riktigt torr hud på vintern och det känns verkligen som om dessa produkter ger min hud en rejäl återfuktning. Tummen upp från mig!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *