Lakritsambassadör

Jag är en riktig gottegris! En snaskråtta är jag också! Jag älskar godis av alla (de flesta) de sorter. Det godis jag så här spontant kommer på att jag INTE gillar är engelsk konfekt, punschpraliner och choklad med sprit i. Sen har jag givetvis favoriter och favoritgodisarna kan variera lite beroende på humör och dagsform.

Choklad går ner för det mesta. Chokladen ska gärna ha nötter/krisp eller liknande i sig. Lakrits är också en favorit. Mest tycker jag om saltlakrits. Jag har vid några olika tillfällen besökt två specialbutiker för lakrits som finns här i Stockholm, Lakritsroten och Choklad & lakrits.

Appropå lakrits så hålls sedan några år tillbaka en Lakritsfestival här i Stockholm. I år går festivalen av stapeln 21-22 april på Münchenbryggeriet. Nu har jag sådan tur att jag har blivit en av 40 utvalda festivalbloggare/lakritsambassadörer. Jag kommer att få två olika goodiebags att testa innan festivalen drar igång. Dessa innehåller spännande produkter från årets utställare. Som lakritsambassadör kommer jag även gå på Lakritsfestivalens pressvisning med lakritsbuffé – hur gott låter inte det?! Självklart kommer jag att hålla er uppdaterade och informerade kring Lakritsfestivalen och nya (och kanske gamla) spännande lakritsprodukter!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Annelie skriver:

    Jag blev också utvald 🙂
    Ska bli så gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *