Linas och Binas

Dryck från Linas och Binas

Vi vill väl alla äta ekologisk mat som är hantverksmässigt framställd och som inte innehåller några konstigheter. Jag vill det definitivt! Därför blev jag så glad när jag sprang på produkter från Linas och Binas. De odlar frukter och grönsaker som sedan förädlas till olika drycker, chutneys, marmelader, geléer och annat gott. Inga kemiska bekämpningsmedel eller konstgödsel används och produktionen är KRAV-certifierad.

Med mig hem följde Linas och Binas ekologiska fläderblomsdryck och ekologiska rabarberdryck. Kommer passa perfekt att svalka strupen med under fikapauserna i sommar ute i solskenet i bersån med fåglarna kvittrande i bakgrunden. En sommardröm!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *