Ljusglimtar i höstmörkret

Nu när hösten kommer med mörker och kyla gäller det att njuta av de ljusa stunder som dagarna och livet bjuder på. Se till att klä dig i gosiga, varma kläder, njut av krispig luft och underbara färger, tänd massor av levande ljus, har du möjlighet så mys framför en tänd brasa, drick varm choklad. Ja listan kan göras lång!

Idag mötte jag våren och sommaren på sportklädesföretaget Röhnischs pressdag. I deras showroom fick vi ta del av kollektionen för våren/sommaren 2013. På plats fanns Therese från marknadsavdelningen och Anna som ligger bakom sportklädernas design.

Det är massa färg och mönster som gäller för våren och sommaren. Corall, rosa, blå, grön och gul matchas mot gråa nyanser och den klassiska svarta basfärgen. Det satsas mycket på detaljerna, tex linnen med spets, tights med reflexer, dragkedjor och ficka, löparjacka med visselpipa.

I beachkollektionen med bikinis är det fortfarande mix och match som gäller. Man kan matcha ihop olika modeller, färger och mönster på trosa och behå. Färgerna är glada och starka. Trosan och behån har olika detaljer som lyfter fram den kvinnliga formen.

Golfkollektionen satsar på en mer sportig look och tanken är att kläderna ska kunna användas både under och efter golfrundan.

Jag hittade många plagg som gärna får flytta in i min träningsgarderob i vår. De absoluta favoriterna var ett par lite glansiga blåa tights som jag matchar med en svart topp med läckra blåa detaljer på baksidan, en gul danströja som man kan ha som den är eller med ett linne under samt mångas favorit – den rosa reflexvästen. En mer kvinnlig reflexväst i rosa spets. Coolt och nytänkande tycker jag.

Nu längtar jag om möjligt ännu mer till våren!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.