Protein Bites i påse från Swebar

Protein Bites i påse från Swebar

Protein Bites i påse från Swebar

(varuprov) Ja, jag älskar sötsaker. Försöker begränsa det till lite varje dag, men det blir minst ett par chokladbitar/chokladrutor per dag. Sötsuget klockan 15 försöker jag tämja med bra och nyttiga mellanmål. Är jag på språng slinker det ibland ner en proteinbar av något slag. Bättre än godis tänker jag mig. Nu har jag testat Protein Bites i påse från Swebar.

Protein Bites är små bitar chokladfudge som innehåller 38% protein och är utan tillsatt socker. De är framtagna för dem med höga krav på näringsinnehåll, smak och funktion, men passar alla som bara vill ha något gott att stoppa i munnen. Snacks med gott samvete-ish.

Tumme upp - inte minst pga storleken!

Tumme upp – inte minst pga storleken!

Jag ger Protein Bites tummen upp. Faktiskt riktigt goda! Sega, lite krispiga och med mycket chokladsmak. Jag känner inte den där klassiska bismaken som många proteinbars kan ha. Det allra bästa är dock storleken. Har hänt flera gånger att jag bara vill ha en halv bar eller ett par tuggor. När man ska äta upp resten smakar det absolut inte lika gott. Nu kan jag lättare anpassa antalet bites efter sug eller behov. Perfekt!

Swebar Protein Bites finns i Coops butiker och i e-handeln, med försäljningsstart vecka 15.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *