Mellistips

Mellistips!
Mellistips!

Äter du mellanmål? Jag älskar mellanmål och skulle inte klara mig utan det. Vill gärna variera mig, men ofta blir det same-same. Idag testade jag mangoplättar som var helt fantastiskt goda. Mina barn älskade dom också. Så här får ni ett superbra, nyttigt och gott mellistips, Mangoplättar! Enjoy!

Supergoda mangoplättar!
Supergoda mangoplättar!

Mangoplättar, 1-2 port

2 dl fryst mango
2 ägg
2 msk kokosmjöl
1 nypa vaniljpulver

Tina den frysta mangon. Mixa den med ägg, kokosmjöl och vaniljpulver till en slät smet. Klicka ut smeten till små plättar och stek i smör i stekpanna på medelvärme. Vänd när den övre ytan börjar stelna.

Servera gärna med honung, rostad kokos eller jordgubbar!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.