Millennium 4 – den fristående fortsättningen

Jag är absolut inte först men en av de första att äntligen få läsa den nya boken Millenium 4 – Det som inte dödar oss av David Lagercrantz. Det är en helt fristående fortsättning på Stieg Larssons böcker. Författaren heter David Lagercrantz och i nya boken fortsätter han följa Mikael Blomkvist, Lisbeth Salander och flera andra personer vi lärt känna i tidigare böcker. Han introducerar också nya karaktärer och skapar framför allt en helt ny historia med hjälp av vissa trådar från de tidigare böckerna. Jag var på den heta presskonferensen i förra veckan och intresset för boken är minst sagt enormt, både nationellt och internationellt.

Äntligen har jag boken i min hand - Millenium 4.

Äntligen har jag boken i min hand – Millenium 4.

Behöver jag säga att jag la boken jag höll på att läsa åt sidan och istället högg in i denna? Självklart gjorde jag det och jag är redan fast. Fortsättning följer!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.