Julgransplundring

13 januari är det dags för tjugondag knut. Då dansar många ut julen och har julgransplundring med dans kring granen och godispåse för barnen. Då är det också dags för att krossa och äta upp eventuella pepparkakshus.

Självklart skulle vi också ha ett fint pepparkakshus denna jul. Jag köpte hem en byggsats från Annas pepparkakor, köpte glasyr och nonstop. Barnen var förväntasfulla och såg mycket fram emot att få sätta sin personliga prägel på huset. Denna syn mötte barnen när jag öppnade byggsatsen…

Ett redan trasigt pepparkakshus var inte vad de, eller jag, förväntade sig direkt. Inte gick det att laga heller. För många trasiga delar helt enkelt. Därför blev det inget pepparkakshus för oss i år. Trist värre… Barnen kommer dock få knapra på några trasiga bitar nästa helg. Det är ändå halva nöjet med ett pepparkakshus enligt barnen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *