Trevliga och användbara recept?

Jag har enormt dålig koll på vilka som läser min blogg (släkten vet jag och några vänner, men i övrigt…ingen aning!). Ni är ändå cirka 40-50 om dagen (wow!). Jag hoppas att ni uppskattar och roas lite grann av det jag skriver och att ni gillar de recept jag lägger upp. Vill ni får ni gärna ge er till känna med en trevlig kommentar och lite input!

Ibland skickar jag iväg mina recept i olika recepttävlingar på andra bloggar. På bloggen Sparkibaken har jag fått mina recept publicerade några gånger, bla min pesto och bananpannkaka, och i förra veckan vann jag till och med en barncykel med mitt recept på Havrefrasbars. Yipppeeeeee!!! Cykeln kom idag och den var verkligen fin. En 24-tums cykel med växlar. Tack så mycket Terese!

Filippa älskar att cykla. Så fort vi kommer hem från dagis går hon ut och cyklar med kompisarna och på helgerna likadant. Gustaf sitter bara på sin cykel och har inte riktigt förstått att man måste trampa. Vaddå, mamma eller pappa får ju ändå cykeln att röra på sig så varför anstränga sig?! Bromsa kan han iaf. I helgen tog vi en cykelutflykt hela familjen plus ett par av Filippas kompisar. Gustaf satt i barnstolen bak på en av mina cyklar. Vädret var kanon och det var supertrevligt!

Vi har en rejäl cykelsamling hemma nu. Jag och Mattias har två cyklar var (en ”vardagscykel” och en racer), Gustaf en trehjuling och en 12-tums cykel med stödhjul, Filippa en 16-tums och en 20-tums. Och så nu cykeln jag vann som är en 24-tums. Den kommer nog väl till pass om två-tre år då Filippa växt på sig lite 🙂

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *