Nyårsfirandet 2012

Igår var det alltså nyårsafton. Den ska firas in rejält! I år gick vi all-in och satsade på fin middag, enbart riktig skumpa och finare vin. Mycket lyckat och bra val!

Vi började kvällen med champagnen Pol Roger. Fantastiska smaker och lyxig känsla. Vi hade detta till förrätten som var getosttoast toppad med flytande honung på en bädd av ruccola. Enkelt, vackert och ack så gott!

Till huvudrätt blev det älgrostbiff (55 grader innertemperatur), tryffelmos, rödvinssås, sallad, ostar och kex. Muuuuuuuuums! Vi hade det röda vinet Fox Creek Red Baron Shiraz till maten och det blev en klockren hit. Smakerna gifte sig riktigt bra och bidrog till en helhet som är svårslagen.

Sedan väntade kaffe och te och efterrätten frozen cheesecake och bärsås. Fräscht och smaskigt.

Lagom till tolvslaget sov barnen och vi hoppade därför över att skjuta våra raketer. Ska göra det idag istället. Däremot var det åter dags för bubbel. Den här gången Louis Roederer. Mmmmmm, vilken god skumpa. Till detta den traditionsenliga smörgåstårtan och tolvslaget på Skansen på tv. Tillsammans skålade vi in det nya året och gick sedan mätta och nöjda till sängs!

20130101-190757.jpg

20130101-190806.jpg

20130101-190816.jpg

20130101-190827.jpg

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Kelly skriver:

    Hej och grattis!

    Du är vinnare av värdekuponger på 300 kronor från Alströmer i min bloggtävling jag hade innan jul 🙂

    Maila så fort du kan till kellyblogg@hotmail.com med ditt namn+adress så skickas din vinst till dig.

    God fortsättning! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *