Leverans från Mathem

Leverans från Mathem

Den här veckan står en Tastelines Matkasse från Mathem för middagsmaten. Förra veckan testade vi Middagsfrid till halva priset och den här veckan är det alltså dags för Mathem som jag också fick för halva priset.

Det vi kommer äta den här veckan är Tommys grillade lax med asiatisk dressing, Zataykyckling med ingefärsrostade gröna bönor, Pastagratäng med broccoli och fetaost, Krämig risoni med sojabönor och bratwurst samt avslutningsvis Viltfärsbiffar med mozzarella i tomatsås.

Matleveransen kom igår. Lika fräscha matvaror som leveransen från Middagsfrid tycker jag, dock färre ekologiska produkter. Även för denna matkasse krävs att du har en hel del basvaror hemma som ris, tomatpuré, buljongtärning, ägg. oljor och kryddor. Här medföljde dock något fler basvaror än det gjorde i Middagsfridskassen som pasta, risoni och till och med sirap.

Själva menyn då? Den kändes mera basic och vanlig jämfört med den lite lyxigare menyn jag lyckades pricka in hos Middagsfrid. Om det är slump eller inte vet jag inte. Men basic och vanligt funkar också! Maträtterna är något mer lättlagade och kräver inte lika mycket pill som vissa av rätterna i Middagsfridskassen. Perfekt alltså för en stressad småbarnsförälder.

Det här ska bli spännande att testa!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *