Aktiviteter i bilen

Hur spenderar man dryga 6 timmar fastspänd i en bil? När jag var liten lyssnade jag på ljudkassetter i min Sony Walkman, pysslade eller lekte klassiska billekar typ räkna antalet bilar i olika färger, kolla registreringsskyltar, osv.

Så här ser det ut för oss i bilen just nu. Gustaf ser på en Harry Potter-film på sin iPod, Filippa surfar på sin iPhone, jag och Mattias lyssnar på Annika Östbergs vinterprat via min iPad samtidigt som jag nu alltså gör blogginlägg via min iPhone. Moderna tider!

20130103-093849.jpg

20130103-093855.jpg

20130103-093902.jpg

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *