Nytt år och nya utmaningar

Nu är ledigheten slut. Barnen ska tillbaka till dagis, jag och Mattias börjar jobba. Det är nytt år = nya möjligheter.

Träningsutmaningen för 2010 är att genomföra tjejklassikern. Har under ledigheten nu åkt så mycket längdskidor jag har kunnat. Vasaloppet är först ut i slutet på februari. Det roliga är att Mattias också blivit sugen på att åka Vasaloppet och vi siktar på att åka tillsammans 2011. Då kommer vi åka riktiga Vasaloppet och även ladda upp med Vasaloppsläger innan. Längtar redan! Det är roligare att dela upplevelsen med någon. I år kommer jag ju åka själv.

Mattias har också köpt ett Sats-kort vilket också är kul och öppnar för möjligheter att träna mer tillsammans. Träning är ett av våra stora gemensamma intressen.

Vad gäller kosten kommer jag att fortsätta äta och laga ganska nyttig mat. Nyttig mat behöver inte betyda tråkig mat, tvärtom! Det finns så många roliga produkter på marknaden just nu som är hur nyttiga som helst och det är en utmaning i sig att laga mat med för mig nya råvaror och produkter. Jag kommer försöka satsa på att köpa mer ekologiska produkter och ska på försök införa vegetariska middagar då och då (inte så populärt hemma). 2010 är jag dessutom Risenta-ambassadör och det kommer också bli en utmaning!

Vad gäller familjen kommer vi i år att försöka sätta in Gustaf i någon form av träning/aktivitet. Han har så mycket spring i benen så det behövs. Han står i kö till simskola och gymnastik. Får vi ingen plats så får vi gå på Hoppis&Skuttis. Filippa har simning och gympa, det räcker. Mattias och jag ska försöka komma iväg själva på semester till New York. Det skulle vara vår julklapp till varandra men än har vi inte bokat något. Dags att göra något åt saken! Sen kommer vi såklart att åka på semester hela familjen, men det är viktigt att också göra något på tu man hand jag och Mattias.

Ser fram emot ett spännande år!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *