Nytt på Skylandersfronten

Skylanders har ni väl alla hört talas om vid det här laget. Att min son (och hans kompisar) är stort Skylanders-fan kan inte heller ha undgått er som läsermin blogg. Vi har både Skylanders: Spyro’s Adventure och Skylanders: Giants hemma till vårt PS3. Vi har en massa Skylandersgubbar och Skylandersjättar. Företaget bakom jättesuccén Skylanders heter Activision.

Det har precis annonserats ut att ett nytt spel av Skylanders kommer i höst, Skylanders SWAP Force. Det kommer att gå att plocka bort hälften av figurernas kroppar och sätta dem på andra figurer. På så sätt kan ens Skylanders få nya egenskaper (övre delen bestämmer attacktypen och nederdelen bestämmer hur figuren rör sig).

Inget premiärdatum är satt ännu. Vi kan vänta oss 16 figurer som kan delas, 16 klassiska karaktärer och åtta så kallade Light Core-figurer.

Gissa om sonen kommer att jubla (och gissa om min och makens plånbok ÅTER kommer att tömmas….)!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *