Oji Drinks juicebar

Jag har inte mycket att klaga på vad gäller min Thailandssemester. Det mesta var verkligen tipptopp och världsklass! En sak jag har saknat är dock en god och hyfsat nyttig fruktjuice till frukosten. Ute på gatorna finns det färskpressad fruktjuice och smoothies man kan köpa (med eller utan tillsatt socker, det väljer man själv) men på hotellen serverades i princip bara sötsliskiga juicer med odefinierbar smak.

När jag kom hem väntade ett trevligt bud från bästa Oji drinks. Det var två välfyllda kartonger Oji drinks i smakerna Blåbär & Äpple med extra antioxidanter och Banan & Mango med extra magnesium. Så nu har jag min egen lilla juicebar i köket. Bara för mig och familjen att ta en flaska när man behöver piggas upp eller behöver fylla på med nyttigheter eller helt enkelt bara är sugen på något gott och nyttigt. Dryckerna är ju enbart gjorda på naturliga ingredienser och innehåller inga sötningsmedel. De innehåller rättvisemärkt frukt och koffein från gröna kaffebönor. Bra grejer alltså.

Självklart startade jag min morgon med en flaska. Idag fick det bli Blåbär & Äpple. Riktigt fräscht och gott!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Fröken M skriver:

    Åh va gott ! En egen juicebar skulle jag behöva just nu – eller vad som helst som piggar upp för den delen !!
    Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *