Masala Chai från Nespresso

I somras fick kaffekapselföretaget Nespressos clubmedlemmar rösta fram vilken som skulle bli årets tillfälliga smak. Med mer än en tredjedel av rösterna vann smaken Masala Chai. Det är en blandning av kanel, stjärnanis och kryddnejlika. Masala Chai har precis lanserats och verkar ha tagits emot väl. Passar ju perfekt så här inför och under jul.

Vi har en Nepresso-maskin hemma och den används flitigt. Självklart ville vi testa den nya smaken.

Masala Chai-variationen doftade lite lagom av kanel, även om kaffedoften dominerade. Chai-smaken var god, dock inte så framträdande som jag trodde den skulle vara utan ganska diskret. Det är inte en sort jag skulle välja om jag är ute efter en kopp kaffe på maten, men passar troligen perfekt till en pepparkaka eller lussebulle.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *