Goda biffar

Till middag ikväll gjorde jag klassiska Wallenbergare. Vi hade lite drygt 500 g kalvfärs som låg i frysen och självklart passar jag då på att göra god husmanskost. Jag tycker det recept jag följer ger lite väl lösa biffar. Smaken är fantastisk, inget fel på den alls – tvärtom, men biffarna är svåra att steka. De håller inte ihop så som jag skulle vilja och blir därmed inte så snygga.

Till Wallenbergarna hade vi de klassiska tillbehören, dvs potatismos och ärtor. Hemgjord lingonsylt samt hemgjord smörgåsgurka till detta. Underbar tisdagsmat i all sin enkelhet!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *