Efterlängtad middag

Barnen är precis som alla andra Svenssonbarn – älskar tacos. Tacos behöver inte bara serveras på fredagar utan funkar enligt vår smak och tycke vilken dag i veckan som helst. Nu blev det tacos på en torsdag och jag kan lova det var efterlängtat!

Tacobuffé med något för alla

Det är mycket ”kan jag be och få”, ”skickar du” etc när vi äter. Det finns något för alla att välja bland. Sallad, tomat, gurka, paprika, rädisor, röd lök, majs, riven ost, tacosås, gräddfil, guacamole, gräddfil, bröd och nachoskal. Det äts, smaskas och drälls en hel del. Man äter nästan alltid mer än man egentligen orkar för det är mysigt att sitta ihop och faktiskt få kladda.

En första taco med mjukt bröd

Idag lyxade barnen till det med en burkcola som dryck och vi vuxna tog en varsin öl. Underbart på en vanlig torsdag.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *