Pepparkakshus

Filippa och Mattias dekorerar

Filippa och Mattias dekorerar

Ikväll hade vi lite adventspyssel här hemma. Vi gjorde ett pepparkakshus. Eller gjorde och gjorde, jag köpte färdig byggsats och så satte vi ihop huset och dekorerade fint. Vi hjälptes åt hela familjen. Gustaf tyckte mest det var konstigt att han inte fick äta pepparkakan och ville hellre stoppa Non-stop i munnen istället för på huset. När allt godis på bordet var slut började han nalla på huset, får se hur länge vi får ha det orört nu. Gustaf är en hejare på att klättra, den står uppe på en skänk, så det är inte helt osannolikt att han ger sig på det inom kort.

Det färdiga resultatet

Det färdiga resultatet

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Fröken Dill skriver:

    Vilket FINT pepparkakshus. Och otroligt kul att pyssla med barn. Mina systersöner börjar nästan bli för stora, men förr hade vi alltid pepparkaksbak tillsammans.
    Hälsar fröken Dill

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *